Mijn eerste DJ-ervaringen komen uit de vroege house-scene begin jaren '90. Daarna heb ik me er lang niet meer mee beziggehouden maar vooral de opkomende "nudisco"-stijl en het herleven van de mooie sound van de deephouse heeft me geïnspireerd om het DJ'en weer op te pakken.

Onder de naam "Maus" werk ik aan eigen (nu)disco- en house-tracks (voorbeelden volgen) en maak ik als DJ een heerlijke atmosfeer met muziek die varieert van disco via deep house tot future soul en loungy chillout-muziek. Ik richt me vooral voorlopig op gastoptredens in clubs om mijzelf te promoten maar als je deze muziek geschikt vindt voor je eigen huisfeest kom ik ook graag langs (geluids- en lichtapparatuur kan ik volledig verzorgen - tot een echte oplichtende discovloer aan toe).

De video "Mixtape 002" is een lekkere drie kwartier durende mix van funky nudisco en vrolijke deep house, als demo van mijn stijl maar ook geschikt als lekker stukje achtergrondmuziek. De oudere "Mixtape 001" is een allegaartje van deep house klassiekers en wat stijlen eromheen, wat veel variatie in stijl voor één mix maar een leuk voorbeeld voor een avondje feesten. Geniet ervan. En laat me weten als je me als DJ nodig hebt.