Drummer

Remco Hakkert & Centre Gospel Choir - Send It On Down
Bron: DVD "This Is My Story" ©2011 Shadach Music
Geplaatst met toestemming van Shadach Music

Toen een destijds nog niet zo bekende Remco Hakkert midden jaren '90 mijn talenten ontdekte en hij mij bij steeds meer koren en projecten vroeg, rolde ik als vanzelf de wereld van de gospelmuziek in. En hoewel zelf geen uitgesproken aanhanger van welk geloof dan ook, voelde ik me er muzikaal in thuis. Bovendien ben ik openminded genoeg om te genieten van wat deze muziek met mensen kan doen. Voor mij is dat de goeie kant van een geloof - wederom welk geloof dan ook.

De verscheidenheid van de projecten zorgde voor veel ervaring in een breed scala aan stijlen, van gevoelige ballads met koren als Reflection uit Utrecht tot funky/soulful blackgospels zoals bij het Centre Gospel Choir (zie video). En aan settings, van kleine zangavonden tot grote concerten (bijv. NZ-dag, Jaarbeurs Utrecht) en radio-, TV- en CD-opnames.

Door dit alles ben ik breed inzetbaar voor diverse projecten en zeker niet alleen in de gospelwereld. Als zelfstandige ben ik niet aan werktijden gebonden en dus ook beschikbaar voor tours e.d.

Ik kom uiteraard met eigen drumstel, een 6-delige Premier Genista (maar heb geen bezwaar tegen het gebruiken van een drumstel ter plaatse, mits deze enigszins goed klinkt - of door mij gestemd mag worden). Mocht ruimte of akoestiek een probleem worden, dan kan ik ook een zeer compact electronisch drumstel meenemen, samen met een laptop met uitstekende drumsounds. Het geluid wordt dan via meerdere gescheiden uitgangen aangeleverd aan de geluidstechnicus die daarmee volledige controle over de drums krijgt.

Neem eens contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden!