Een "mooie website" wordt je tegenwoordig gratis en kant en klaar aangeboden. En als digitaal visitekaartje voor reeds warme contacten die even willen kijken met wie ze te maken hebben, voldoet dat prima. Maar als je met je website iets wilt bereiken, voldoen kant en klare oplossingen niet. Dan moet er iemand meedenken die snapt wat jij wilt, maar ook wat potentiële bezoekers willen en wat bijvoorbeeld de Google-bot "wil".

Met ruim 20 jaar ervaring in het maken van websites maar ook met de bezoekers-ervaring van websites, en het continu volgen van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, weet ik wat ervoor nodig is om een site het resultaat te laten geven waar je naar op zoek bent. En dan gaat het dus niet alleen om het plaatje, maar ook om het gebruikte systeem (wist je dat WordPress vaak helemaal niet zo'n handige keuze is?), de inhoud die veel belangrijker is dan het grafische deel, en de technische structuur die minstens even belangrijk is als de inhoud.

Aangezien ik ook weg weet met de gangbare CMS-systemen zoals WordPress en Concrete5 of specifiekere toepassingen als Magento, kan ik je ook helpen een bestaande site in die systemen aan te passen aan specifiekere wensen of technisch te onderhouden (problemen oplossen, beveiliging, updates). Dit kan met een servicecontract voor een vast bedrag per maand waaronder ook kleine aanpassingen van de site kunnen vallen. Zo heb je tegen voorspelbare kosten je hele site onder controle.

Als programmeur kan ik dit alles ook combineren met het ontwikkelen van een backend voor een complete web-applicatie. Heb je een idee waarmee je de nieuwe Zuckerberg kunt worden maar je kunt het niet bouwen? Dan moeten we eens praten.

Interesse in een mooie, degelijke, effectieve en toekomstgerichte website? Vertel me over je plannen en ik vertel je wat er kan. En wat ik kan.

Oechie
Oechie: Ontwerp en realisatie van zowel backend als frontend van deze webapplicatie in opdracht van WeWa.
Jonge Balie Utrecht
Jonge Balie Midden-Nederland: Vervanging van de oude WordPress-site door een makkelijker te onderhouden Concrete5-website, voorzien van fris en responsive ontwerp. Ingekocht theme aangepast aan de huisstijl en wensen van de vereniging.
Emations
Emations: Technische aanpassing/herstructurering van het oorspronkelijke ontwerp (WordPress-theme) met behoud van uiterlijk, voor betere score in zoekmachines en voor nieuwe mogelijkheden m.b.t. social media-campagnes.